Vi har en rekke spennende oppdrag og flere kommer.

Hos oss vil du få mulighet til å lede spennende prosjekter på vegne av våre oppdragsgivere. Du vil få varierte arbeidsoppgaver og vil kunne jobbe selvstendig med høy grad av frihet og fleksibilitet. Du vil jobbe i et sterkt faglig miljø preget av stolthet og entusiasme. Vi tilbyr spennende karrieremuligheter og gode økonomiske betingelser. Vi setter arbeidsmiljø og trivsel i fokus.

Vi holder til i Asker sentrum i trivelige lokaler i stasjonsbygningen. Vi får stadig nye oppdrag og er på utkikk etter nye medarbeidere.

Ledige stillinger

 • Prosjekt- og byggeleder/kontrollingeniør teknisk infrastruktur og samferdsel

  I forbindelse med inngåtte rammeavtaler for prosjekt- og byggeledelse med bl. a Fornebubanen og Statens vegvesen søker vi utadvendte, selvgående og kvalitetsbevisste prosjekt- og byggeledere/kontrollingeniører til spennende prosjekter innen vei, bane og teknisk infrastruktur.

  Stillingen krever relevant høyere utdanning og 5-10 års relevant bransjeerfaring. Vi stiller krav til systematiske egenskaper og forståelse av bygge- og anleggsprosessen. Du må ha gode lederegenskaper, evner å kommunisere godt både internt i prosjektgruppen og med samarbeidspartnere og andre aktører i prosjektet. Du må kunne inspirere og være god på relasjonsbygging. Sentrale kunnskapsområder er entrepriseformer, økonomistyring, fremdriftsstyring og endringshåndtering. Du må ha økonomisk teft, være løsningsorientert og ha vinnervilje.

 • Prosjektleder

  Vi søker utadvendte, selvgående og kvalitetsbevisste prosjektledere til spennende offentlige og private byggeprosjekter.

  Stillingen krever relevant høyere utdanning og fortrinnsvis 5-15 års relevant bransjeerfaring. Vi stiller høye krav til systematiske egenskaper og forståelse av byggeprosessen. Du må ha gode lederegenskaper, evner å kommunisere godt både internt i prosjektgruppen, med samarbeidspartnere og andre aktører i prosjektet. Du må kunne inspirere og være god på relasjonsbygging. Sentrale kunnskapsområder er entrepriseformer, økonomistyring, fremdriftsstyring og endringshåndtering. Du må ha økonomisk teft, være løsningsorientert og ha vinnervilje.

 • Junior prosjektleder

  Er du siste års masterstudent og på utkikk etter en god karrieremulighet? 

  Vi er på utkikk etter lærevillige og ambisiøse junior prosjektledere innen bygg og anlegg som ønsker å bli med på vårt lag. Vi søker utadvendte, selvgående og kvalitetsbevisste junior prosjektledere til spennende offentlig og private byggeprosjekter.  Du har gjerne vist et engasjement under studietiden eller hatt relevante deltids-/sommerjobber tidligere. 

  Vi stiller høye krav til systematiske egenskaper og forståelse av byggeprosessen. Du må ha lederegenskaper, evner å kommunisere godt både internt i prosjektgruppen og med samarbeidspartnere og andre aktører i prosjektet. Du må kunne inspirere og være god på relasjonsbygging.  Du må ha økonomisk teft, være løsningsorientert og ha vinnervilje.

Vil du vite mer?

Erik Eskild

Prosjektleder/Styreleder
+47 970 47 928
ee@psju.no

Hva kan vi tilby?

Hos oss har vi et sterkt fagmiljø med faglig dyktige kolleger. Vi kan tilby gode utviklingsmuligheter.

Personlig utvikling:

 • Spennende og varierte arbeidsoppgaver
 • Kompetanseutvikling, kurs og opplæring
 • Erfaringsoverføring
 • Faglige utfordringer
 • Selvstendig arbeidsdag
 • Prosjektledelse fra tidlig utviklingsfase til prosjektgjennomføring og ferdigstillelse
 • Godt sosialt arbeidsmiljø med mye arbeidsglede og støtte fra kollegaer

Åpen søknad

Vi er opptatt av ditt personvern, og samler bare inn helt nødvendige opplysninger. Ved å sende inn dette skjema samtykker du i at vi samler inn og oppbavarer dine personopplysninger for å kunne vurdere deg som vår fremtidige kollega. Du kan når som helst trekke ditt samtykke. 

Les mer i vår personvernerklæring her.

Hos oss

har vi gode bonusordninger og familievennlig og fleksibel personalpolitikk.

Ansattegoder:

 • Hjemmekontorordning
 • Fleksibel arbeidstid
 • Bonusordning
 • Pensjons- og fritidsulykkeforsikring
 • Sosiale arrangementer/turer til både inn- og utland
 • Bedriftslegeordning
 • Visma fordel ansatte

Gaselle i 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

En gasellebedrift må ha levert godkjente regnskaper, minst doblet omsetningen over fire år, omsetning på over en million kroner første år, positivt samlet driftsresultat, unngått negativ vekst og er aksjeselskap.