P7 Prosjekt AS ble etablert høsten 2015 av erfarne prosjektledere med kompetanse innen prosjektadministrasjon. Vi har spesialisert oss innen planlegging, ledelse og gjennomføring av store byggeprosjekter.

Vi holder til i trivelige lokaler i stasjonsbygget i Asker. Vi søker nå nye medarbeidere.

P7 Prosjekt søker utadvendte, selvgående og kvalitetsbevisste prosjektledere til spennende offentlige og private byggeprosjekter. Stillingen krever relevant høyere utdanning og fortrinnsvis 1-15 års relevant bransjeerfaring. Vi stiller høye krav til systematiske egenskaper og forståelse av byggeprosessen. Du evner å kommunisere godt både internt i prosjektgruppen, med samarbeidspartnere og andre aktører i prosjektet. Du må kunne inspirere og være god på relasjonsbygging. Sentrale kunnskapsområder er entrepriseformer, økonomistyring, fremdriftsstyring og endringshåndtering. Du må ha økonomisk teft, være løsningsorientert og ha vinnervilje.

Vi kan tilby:

Vi har en rekke spennende oppdrag. Hos oss får du mulighet til å lede prosjektarbeidet på vegne av byggherren, ta mye ansvar og jobbe selvstendig med høy grad av frihet og fleksibilitet. Du vil jobbe i et sterkt fagmiljø preget av stolthet og entusiasme. Vi tilbyr spennende karrieremuligheter og gode økonomiske betingelser, god pensjons- og bonusordning. Vi setter arbeidsmiljø og trivsel i fokus.

Noe for deg? Send oss en søknad med CV i dag!

Kontaktperson

Administrasjonsleder

Tlf.: 954 35 977

sms@psju.no