P7 Prosjekt AS ble etablert høsten 2015 av erfarne prosjektledere med god kompetanse innen prosjektadministrasjon. Vi har spesialisert oss innen ledelse, planlegging og gjennomføring av større byggeprosjekter. 

Vi holder til i trivelige lokaler i stasjonsbygget i Asker. Vi søker nå nye medarbeidere til vår samferdselsavdeling.

I forbindelse med inngått rammeavtale for prosjekt- og byggeledelse på Fornebubanen og rammeavtale med Statens vegvesen søker P7 Prosjekt utadvendte, selvgående og kvalitetsbevisste prosjekt- og byggeledere/kontrollingeniører til spennende offentlig og private prosjekter innen vei og bane. Stillingen krever relevant høyere utdanning og 5-10 års relevant bransjeerfaring. Vi stiller krav til systematiske egenskaper og forståelse av bygge- og anleggsprosessen. Du evner å kommunisere godt både internt i prosjektgruppen og med samarbeidspartnere og andre aktører i prosjektet. Du må kunne inspirere og være god på relasjonsbygging. Sentrale kunnskapsområder er entrepriseformer, økonomistyring, fremdriftsstyring og endringshåndtering. Du må ha økonomisk teft, være løsningsorientert og ha vinnervilje.

Vi kan tilby:

Vi har en rekke spennende oppdrag. Hos oss får du mulighet til å lede prosjektarbeidet på vegne av byggherren, ta mye ansvar og jobbe selvstendig med høy grad av frihet og fleksibilitet. Du vil jobbe i et sterkt fagmiljø preget av stolthet og entusiasme. Vi tilbyr spennende karrieremuligheter og gode økonomiske betingelser. Vi setter arbeidsmiljø og trivsel i fokus.

Noe for deg? Send oss en søknad med cv i dag!

Kontaktperson

Administrasjonsleder

Tlf.: 954 35 977

sms@psju.no