P7 Prosjekt AS ble etablert høsten 2015 av erfarne prosjektledere med tung kompetanse innen prosjektadministrasjon. Vi har spesialisert oss innen ledelse, planlegging og gjennomføring av store byggeprosjekter.

Vi holder til i trivelige lokaler i stasjonsbygget i Asker. Vi søker nå dyktige og entusiastiske nyutdannede sivilingeniører.

Er du siste års masterstudent og på utkikk etter en god karrieremulighet? Vi er på utkikk etter lærevillige og ambisiøse prosjektledere innen bygg og anlegg som ønsker å bli med oss fra høsten. Vi søker utadvendte, selvgående og kvalitetsbevisste prosjektledere til spennende offentlig og private byggeprosjekter. Stillingen krever relevant høyere utdanning innen bygg og anlegg. I tillegg har du gjerne vist et engasjement under studietiden eller hatt relevante deltids-/sommerjobber tidligere.  Vi stiller høye krav til systematiske egenskaper og forståelse av byggeprosessen. Du evner å kommunisere godt både internt i prosjektgruppen og med samarbeidspartnere og andre aktører i prosjektet. Du må kunne inspirere og være god på relasjonsbygging. Sentrale kunnskapsområder er entrepriseformer, økonomistyring, fremdriftsstyring og endringshåndtering. Du må ha økonomisk teft, være løsningsorientert og ha vinnervilje.

Vi kan tilby:

Vi har en rekke spennende oppdrag. Hos oss har vi fokus på erfarings- og kunnskapsoverføring gjennom arbeid, du får mulighet til å lede prosjektarbeidet på vegne av byggherren, ta mye ansvar og jobbe selvstendig med høy grad av frihet og fleksibilitet, men også med støtte fra en av våre seniorprosjektledere. Du vil jobbe i et sterkt fagmiljø preget av stolthet og entusiasme. Vi tilbyr spennende karrieremuligheter og gode økonomiske betingelser med god pensjons- og bonusordning. Vi setter arbeidsmiljø og trivsel i fokus.

Noe for deg? Send oss en søknad i dag!

Søknaden må inneholde:

  • CV
  • Siste karakterutskrift fra høyskolen
  • Kontaktinformasjon på referansepersoner ifm sommerjobber og andre engasjement du har hatt

Kontaktperson

Administrasjonsleder

Tlf.: 954 35 977

sms@psju.no