Prosjektleder

P7 Prosjekt AS ble etablert høsten 2015 av erfarne prosjektledere med tung kompetanse innen prosjektadministrasjon. Vi har spesialisert oss innen planlegging, ledelse og gjennomføring av store byggeprosjekter.

Vi holder til i trivelige lokaler i stasjonsbygget i Asker. Vi søker nå nye medarbeidere.

P7 Prosjekt søker utadvendte, selvgående og kvalitetsbevisste prosjektledere til spennende offentlige og private byggeprosjekter. Stillingen krever relevant høyere utdanning og 3-20 års relevant bransjeerfaring. Vi stiller høye krav til systematiske egenskaper og forståelse av byggeprosessen. Du evner å kommunisere godt både internt i prosjektgruppen, med samarbeidspartnere og andre aktører i prosjektet. Du må kunne inspirere og være god på relasjonsbygging. Sentrale kunnskapsområder er entrepriseformer, økonomistyring, fremdriftsstyring og endringshåndtering. Du må ha økonomisk teft, være løsningsorientert og ha vinnervilje.

Vi kan tilby:

Vi har en rekke spennende oppdrag. Hos oss får du mulighet til å lede prosjektarbeidet på vegne av byggherren, ta mye ansvar og jobbe selvstendig med høy grad av frihet og fleksibilitet. Du vil jobbe i et sterkt fagmiljø preget av stolthet og entusiasme. Vi tilbyr spennende karrieremuligheter og gode økonomiske betingelser. Vi setter arbeidsmiljø og trivsel i fokus.

Noe for deg? Send oss en søknad med cv i dag! Spørsmål om stillingen kan stilles til Siv M. Skordal,  tlf. 95 43 59 77 eller sms@psju.no